Gingerbread

Emellan allt fysikplugg hann jag igår baka pepparkakor och fick lite julkänsla, Plugga suger men så blir iallafall tiden då man gör något annat så mycket mer uppskattat.
Har nyss varit ute i kylan och promenerat med Ebba och nu planerar jag att titta på serier.
Kram 

FREDAG

Har idag pluggat som vanligt inte kul alls, men det positiva är att Ebba har flyttat in hos mig över helgen, och imorgon är bio inplanerat. 
Kram och godnatt.

Mini-Jul

 
Bilder lånade av Sara
Firade mini jul med sara i lördags, bytte julklappar, bakade lussekatter, lysnade på julmusik och skrev julrim. En månad förtidigt men vad gör det för julen är enligt mig helt klart något av det mysigaste. 

Vandrade runt i stockholm och letade och letade efter våran lägenhet, och just då var det mest jobbit men vad jag vill tillbaka dit. Nu är det november, första snön föll idag och jag pluggar hela dagarna men gillar november ändå och imorgon är det ju faktikst fredag. 
KRAM
 

Höst och kallt

Bilder från i Lördags, har haft en väldigt bra helg och började denna vecka med en hel pluggdag inte så kul men hoppas att resten av veckan bilr roligare. 
Puss och kram

20131112

Bild från i sommaren då det var bruna ben, ljusa kvällar och varma nätter nu är det väl raka motsatsen men gillar det också. 
Idag gick skoldagen fort även fast den var lite för lång, därefter träning och nu ska jag bädda ner mig i sängen! 
KRAM

Firade ett födelsedagsbarn

 

Idag

Tittat på skräckfilm, historiafilm och ritat husritningar.

Pappas Dag

Hade en jätte bra dag igår, och idag började dagen med att fira världens bästa pappa har även varit ute och gått  och fikat, och nu ska jag ut och köra bil!
ha en bra dag!!
 

Ledig Fredag

Bilder lånade av sara 

Vaknade idag upp hos Sara, gjorde amerikanska pannkakor och myste. Så skönt att vara ledig ibland.
Sedan iväg och köpte bakelser och ballonger och överraskade Ebba som fyller år idag.
Nu sitter jag och gör engelska ska snart äta och idag bilr det en typisk hemmakväll.
KRAM 
 

6/11

Dålig bloggning beror av två anledningar, ett är tidsbrist och det andra är för att det är så sjukt mörkt ute så hinner aldrig ta några bilder.
 
Idag har jag iallafall klarat av två prov, umgåts med Sara och tränat. Bra dag japp.
Kram

Göteborg

Dagen har spenderats i Göteborg, promenerat runt på stan, fikat, shoppat, ätit tapas och varit på standup! Är nu påväg hem efter en riktigt bra dag. Kram 

RSS 2.0