Lölölördag !

 
köpte världens mysigaste kofta i går åhh, aja idag började ja dagen med att jobba, och ska snart åka och hämta ella sen är dagen nog ganska oplanerad !
ha det bra ! ♥

Göteborg !!

 
trip till Gbg med sara hela dagen, gåt runt i affärer, shoppat, fikat och haft det riktigt gött !!
när ja kom hem träffade ja ebba för första gången sen hon kom hem från italien, pratade i evigheter om allt mellan himmel och jord typ !
Puss ♥ 
 

New In

 
Fick ett par gulliga hängselbyxer i present men kände att jag inte skulle använda dom så byte ut dom till blandannat dom här shortsen från H&M riktigt nöjd !

igår var det min dag !

 
 
fyllde 16 igår, fick massa fina presener, började dagen mad att åka till mormor och morfar och fika, ♥ och sen vidare ner till stan, fick blandannat i prenent att fixa ögonbryn och ögonfransar på hudoteket så gjorde det gick sen runt på stan mest hela dagen och avslutade degen med att äta på restaurang på piren i solen ♥

Visingsö !

 
dålig bloggning ja vet, men måndag- tisdag va ja på visingsö med minna och hade det riktigt mysigt, cyklade bland annat på världens roligaste cykel typ hahh !!  ♥

25th June

 
idag har jag umgåts med Minna vi har blandannat blivit blöta i regnet, men aa nu ska vi snart åka och jag spenderar natten på visingsö !

training

 bild tagen nyss !

första springturen på väkdigt länge, men hoppas på att det inte blir det sista, ska försöka vara duktig och springa några gåner i veckan, nu ska ja göra mina magövningar duktigt hah !

Midsommar bilder !


My day today !

 bild från igår !

solig dag, och det gör en så glad, idag har ja mest badat och solat hela dagen lång och nu är ja så tröt så ja vet inte, men nu blir det grillat och allt är bra !

Glad Midsommar !

 
Regn regn regn, men så kom solen och allt blev bra typ !
ätit massa god mat och haft en bra midsommarafton !

Skåne

 
fint väder överallt utan på ett ställe skåne och va är vi skåne, nä men hoppas på att det blir bättre !
ha det bra ! ♥

Sunny Day

bild från idag !

solen skinner, och jag har riktigt sommar känsla, varit ute i solen hela dagen, men ska snart ner en sväng på stan och sen beger vi oss till skåne där vi ska fira midsommar ! ♥
 

20 Juni

 
sjukt bra dag, sara och jag packade 250 goodiebags vilket var ganska jobbit men på samma gång kul, sen var vi ducktiga och tränade lite eller nåt, nu ska ja se om det är något bra på tv så ha det bra Puss ♥

Vi packade goodiebags mest hela dagen !

           

Sleepover !

 
umgicks men sara hela dagen/natten igår började med stan och slutade med film och chips !
Bra bra bra !
 
 

Min förmiddag



såg ut typ så här, sängen, datorn och det känns sååå ledigt !! ♥


Måndag med det är Sommarlov !



kännde mig riktigt ledig idag vaknade sent, tog det lugnt och gjortde inget alls, men sen gick moa och jag ut och gick med Assar och åkte sedan och badade så ja fick mycket att göra idag också och det är braaaa!!
Puss


Öckerö



dålig bloggning beror på att igår åkte vi tidigt iväg till öckerö för att ella hade fottbolls cup typ, hade en bra dag med fint väder. åkte hem idag och nu är jag hemma och trött !!
ha det! Puss ♥


Skolavsluting !



Började morgonen men frukost på hotell med klassen, jätte gott och mysigt, sen var det skolavslutning, som blev riktigt sorligt, har inte fattat fören nu att jag inte kommer gå i 9c mer :(.
Men nu är det i alla fall Sommarlov och solen lyser och livet är härligt !


Suck 2012




Grillning !




En kort dag



började inte fören 12.45 idag men fick inte världes sovmorgon för vid 11 åkte ebba och jag iväg och jobbade så fick vi det gjort, slutade typ 30 minuter efter att vi hade börjat så ingen lång dag.
Imorgon blir det paintball med klassen och suck fest!!
Puss !


Liseberg !



Roligaste dagen på länge, fint väder, inte proppfult åkte typ allt och det var bättre en bäst, kommer sakna våran galna klass! ♥


Melon



känns somrigt, kanske inte om man tittar ut men aa, idag var sista riktiga skoldagen på junedal, sorligt och skönt. Men imorgon bär det av till Liseberg!!!! ♥


You are stronger than you think



dåligt med bilder just nu!



skulle bakat och köpt present till en sak till skolan men glömde det så klart så ebba och jag tog en tripp upp till konsum och handlade lite, nu har ja precis duschat och planerar att gå och lägga mig tidigt idag !
Puss !


Söndag



söndag, har inte gjort någoting idag men det är skönt, imorgon är sista vanliga dagen i skolan och det är sköööönt ! ♥


9 Juni



gårdagen bestog av lunch med ebba på studion och en mysig kväll hos Sara !!
Idag har vi varit hos farmor och farfar hela dagen och en liten sväng hos mormor och morfar, det har varit en bra dag!
Puss♥


20120608



Dagen flyter på helt okej och ska starx åka ner och äta lunch,
Puss ♥


8th June



Så här ser min dag ut idag, mycket piggare idag och vid 12 ska jag åka ner till stan och äta lunch med ebba och våra små mammor på ett mysigt ställe så nu är det bra !!
Puss ♥


Life is better when you´re laughing



Gamla bilder!






Sjukling !



national dagen spenderades på ryhov och där har jag varit tills nu, blindtarmsinflammation typ, inte så kul men nu är jag iaf hemma och hoppas jag piggar på mig, det var ju också en upplevelse kanske inte något jag vill göra om men.
ha en bra dag Puss ♥


Busschaufförer är det värsta ja vet !



kankse inte riktigt men nästan ! va och letade jeans som ja hade tänkt göra shorts av på erikshjälpen och när vi skulle åka hem började det regna spöregna och så missade vi bussen, så vi väntade på nästa och när den väl kom åkte den förbi !!!!!!!!! Hallå får man göra så ??! Aja genomsur så är jag iaf hemma nu, hittade inga jeans i min storlek men fixade lite annat på stan iaf !
Puss ♥


Tv time !



bestämde mig för att det är skönare att vara hemma och mysa framför tv:n istället för att springa, kan ju alltid springa någon annan gång om en månad kanske  nä imorgon bilr bra!
nu ska ja njuta av allt ! Puss ♥


4th June 2012



näst sista veckan i skolan började bra! efter skolan följde ja med magda hem och vi hade det riktigt mysigt, ebba kom också efter ett tag och vi hade det bra bra bra !!
kom nyss hem och funderar på att springa en sväng men fårse om jag orkar, tänkte iaf tanken !
Puss ♥


New In


only 2 weeks left



söndagar= onödig dag, nä men nästan iaf har inte gjort något speciellt idag, kom hem från ebba vid halv 1 eller något sånt, sen var jag och mamma och hälsade på mormor och morfar, mysigt ! men efter det har jag inte gjorn något alls !  men sådana dagar är väl också sköna att ha ibland !
Puss ♥


Sleepover !



Gammal bild !


 Bosätter mig hos ebba idag/inatt fint fint, vi har tittat på film, film och tv idag haha nä men vi var på en liten utflykt och bakat mumsiga bullar idag också !
Sjukt go dag ! Puss ♥


A New Month





Försa Juni betyder typ sommar men det stämmer inte! Regn regn reng
Men dagen har varit bra ändå, har precis kommit hem från att först haft redovisning om vår fantastiska uppfinning på IKEA, och sen gått på A6 och stan, hittade tillslut ett par skor, lite osäker men men !
Puss ♥


RSS 2.0