Ett parkeringshus

 

två veckor

 
Några blandeda bilder från de 2 senaste veckorna, 2 faktiskt riktigt bra veckor och en bra början på detta sommarlov.
KRAM

Födelsedag nr.17

Blev väckt med massor av presenter och fin sång
 
 
Åkte sedan med mamma och pappa till Malmö, Shoppade och åt god mat mest hela dagen.  
 
Köpte ny bikini osv, fick även en ny perfym om eftersom jag råkade hällde ut min andra.
 
Kom sedan hem till en fin solnergång och hade då haft en toppen bra födelsedag.

16 igår 17 idag

 

Det var exakt 1 år sedan

 
Var glad och lycklig, och sen dess har tiden bara sprungit förbi och är nu tillbaka på samma ställe ett år senare ett helt år har gått och under det året har så mycket ändrats både bra och dåligt men framför allt till det bättre och hoppas att det fortsätter så. 
 

Blandat från London

 

Det ekar över hela staden

 
 
 
 

24/6

 jobbade bara till 09,30 idag så hade hela dagen frmaför mig när ja kom hem, och den dagen har jag spenderat på stranden, badat och solat. 
Har även köpt massa nytt internet så nu kommer ja klara denna sommaren.
KRAM 

+

 
Haft en bra midsommar, njuter att vara hemma från skåne, och ska ta vara på dessa dagar för imorgonkväll åker jag tillbaka igen.
Kram 

Saltvatten

30 grader och sol, känns som jag är utomlans.Var för varmt att vara ute hemma, så åkte ner till stranden, badade i havet för första gången i år och solade mest hela dagen. Denna dagen var helt klart en av de bättre.
KRAM

Svar

åh vilken fin mysdress! var kommer den ifrån?
Tack så mycket! mysdressen är köpt på H&M. Kram ♥

Sommarkänsla

  
Gick upp kl 05.00 imorse för att jobba, men idag var det faktiskt riktigt kul och efter att jag slutat cyklade jag hem och fikade men farmor i solen, en himla mysig dag och idag är jag glad. 
KRAM

Tisdag

Vaknade till sol och 25 grader vilket äger, förmiddagen idag spenderades i solen med bra musik, tills det blev för varmt och jag istället satte mig inne och kollade på Sex and the city, och så såg min händelse rika dag ut.
KRAM

One day at a time

 
 

Skåneland

Första dagen på ica idag, och redan snurrar skånska röster runt i mitt huvud, men det var i alla fall helt okej och jag hoppas att det blir bättre med tiden typ. Annars idag har jag mest legat ute och sovit i solen, inte gjort något allas vilket är ganska skönt men ensamt.
Puss

Skolavslutning

Fick sommarlov igår och har idag varit på min andra skolavslutning för iår, Ella har slutat sexan, alla barn sjöng och jag fick sommarlovskänsla även fast det regnade, har även tagit det årliga fotot med ebba vid hisingstorpsskolans flagstång, 
tiden har gått så himla fort men jaja är väl glad endå.
Annars idag ska jag mest göra inget alls men ikväll blir det grillkväll med tjejerna.
Puss

130611

Lite blandade bilder från London och igår. Haft en toppen bra resa, bästa jag gjort på länge. Mer bilder från resan får ni se senare.

London, shopping, sol och skratt



Påväg

Sprungit runt hela morgonen och packat min väska , för idag åker vi, kan knappt sitta still detta kommer bli så bäst. 
KRAM 

+

Ledig idag pga inga lektioner men var ändå tvungen att gå upp tidigt och göra spanska prov, annars har jag idag njutit av solen, ätit mat med Sara, solat, upptäckt Huskvarna och hängt med ebba. 
Bra dag och imorgon är det 0 DAGAR KVAR TILL LONDON!!!!!!

Bättre

Solen lyser, har klarat av fysikprovet, tränat, kollat på balen och sprungit runt på stan med ebba. Imorgon är ja ledig och sen är det bara en dag kvar till LONDON. Det blir bara bättre och bättre dag för dag.

dagar

 
Hälsade på farmor och farfar igår, åkte båt och fiskade. Idag har jag mest suttit i solen med min kära fysikbok och pluggat.
KRAM

Hon fyller 17år

Gårdagen var så toppen bra, har inte varit så glad och skrattat så mycket på länge. Den dagen kommer ja minnas länge! här är lite bilder från överaskningskalaset.

RSS 2.0