Prickigt

 
Började dagen med jobb och åkte sedan direkt ner till mitt favoritställe: staranden, där jag tillbringade hela dagen. Och det bästa är att dagarna brukar se ut så här, helt underbart.
Hoppas också ni haft en toppen bra dag. KRAM

Tivoli

Lite halv bra bilder men vad gör det för vi hade en toppen dag i alla fall.
Dagen blev fylld av skratt, karuseller, mat och ännu mer karuseller.
Bara sånt jag tycker om.
 

Underbart


Hel dag på staranden idag också. Detta måste vara det bästa som finns och jätte varmt i havet och stora vågor gjorde det enu bättre. Imorgon hoppar vi över stranden och jag, Moa, Tova och Ella åker till Köpenhamn där vi ska gå på Tivoli och ha det as bra.
Kram

Sandstrand

 
 
 

18.22

 
ser ut så här ikväll.
 
Även hela denna dagen har jag spenderat på starnden, älskar detta vädret något enormt. Nu kommer snart några av mina kusiner på besök och hoppas det blir kul.
Ha det bra, puss 
 
 
 
 

Sammanfattning

 
Haft några riktigt bra dagar, Torsdagen spenderades på Emporia i Malmö tillsammans med Minna, sprang runt i affärer och hade det bra. Gårdagen bestod av jobb och middag på en mysig restaurang och idag har jag hängt med Moa på starden i 30gradig värme och sol hela dagen lång.
Det kan inte bli bättre. 

Kiviks Marknad

 
Dålig bloggning, men har inte hunnit. hade en toppen helg hemma, umgicks med männsikor jag tycker om och skrattade mig igenom dom dagarna. Tog sedan med mig Minna och Alva ner till Skåne. Så hänger mest med dom + Ella, och idag sprang vi runt på marknad hela dagen.
Puss
 

Sommar

 
 

8/7

 
Dagen har beståt av jobb, stranden, sol, bad, bio, mysmiddag med familjen och promenader. Denna dagen har varit en bra dag.
 

Vallmo

 

Sommar, sol och glädje

Haft en riktig sommardag, som började med att kl.11 packa picknickkorgen och åka ner på stranden, badat i havet, solat, köpt glass och kom hem solvarm och glad kl.17
Det blev en hel dag på stranden och hoppas det blir fler sådana dagar.
KRAM 
 

Another Love

 
 

130702

 
Började dagen med att gå in till affären och köpa jordgubbar, därefter har jag mest legat på en filt ute i solen och sovit. Sova har helt klart blivit mitt stora intresse.
KRAM

Första dagen i juli

Mitt sommarlov består till stor del endast av att jobba, sova och äta. Alltid lika trött efter jobbet och det suger. Annars har ja det bra.
PUSS

RSS 2.0