Gårdagen.

 
Öppethus i skolan i går och vi var där, pratade och var överdrivet positiva och glada, åkte till A6 och åt, pyntade skolan lite jufin och vi hade det braa !

A dress

Hängde på A6 hela eftermiddagen med sara och ebba, köpte äntligen min nyårs klänning och hoppas att den blir toppen !

 


Kemi,kemi,kemi

Hänger mest här vid min kära kemi bok !!


Senaste tiden !

Lite olika mobil bilder tagna under den senaste tiden ! ♥
 
Har idag tränat innan skolan, ätit äklig mat, pratat engelska på engelska, svenska på svenskan och teknikspråk på tekniken, slutat tidigt, försökt fatta kemi, och nu sitter jag och vänta på att ebba ska komma hem så ja kan ringa henne.
Ha en bra eftermiddag för det ska jag! 
puss.

Smile, smile and smile

 måndag, spanska var inställd vilket betyde sluta tidigt och sluta tidigt betyder att jag är glad, kom hem till att ella hade gjort massa gott blev enu gladare, skulle tränat men aa, imorogn börjar jag inte förren halv 12 och det är as göttt fast ja ska inte sova länge för det, för imorgon ska sara och jag träna innan skolan, det ni !!
Ha en fin dag ! ♥  
 

Skidor,Sol,Snö

Känner mest vill ha snö åka till fjällen åka skidor, ♥♥♥
men i år åker vi till sydafrika i stället så de blir väll bra det !! 
 

sunday

 
gamla bilder !
håller på att titta igenom lite gamla bilder idag har jag ite gjort mycket mest varit hemma pluggat lite aa inget annat ! 
Puss.

Freeeeedag

fredag och efter skolan idag åkte sara och ja hem till mig hämtade mina tränings kläder och sen ner och träna, snart kommer Ella hem vi ska äta pizza och ikväll kommer Sara ! 
Ha det bra!
Puss ♥

20121122

Idag har jag varit duktig och städat mitt rum allt för att komma ifrån pluggandet ! Och imorgon är det Freeedag ♥♥♥
Puss.

Wonderland

 
 
hade en bra dag igår mede träninge efter skolan med sara, fika med ebba, mamma och pernilla, sen breaking down 2 på bio ! Alltid lika mysigt att gå på bio, och filmen var braa!! 
 
Puss.

We´re like diamonds in the sky

hemma från skolan just nu men ska antagligen tillbaka och göra spanska prov. Ikväll är det jobb och imorgon blir en bra dag ! 
Puss.

Happy Thursday

 solen sken när ja vaknade i morse det är en bra torsdag idag, hade två lektioner började 9.40 slutade 12 åkte till A6 med Saris köpte nyårsklänning, pluggade lite matten eller aa vi försökte iaf, tränat, dagen har varit bra den !! ♥

Luckiest girl on the planet.

 
En enda händelse gjorde dagen mycket roligare, och idag har jag annars nästan vunnit över sara i vår dagliga tävling, gympat på friskis med klassen, hängt på mcdonals med sara och my. och nu ska ja duschaa
ha det gött! Puss.

U.S.A

 
Saknar Usa något enormt, värme, shopping, storstad skulle göra allt för att få åka tillbaks typ nu, men aa får väll vänta tills 2014  ♥♥

Our day will come

 tisdag längsta dagen i veckan kom nyss hem och det där med att plugga står på listan men nu ska ja kolla på portkod 1321 !
Puss.

121112

gammal bild,( har inga bilder på skoldatorn ) 
 
Dagen har varit bra, sara var sjukte vilket var tråkigt, men ja hade det bra än då och kom precis hem från träningen. 
Puss. 
 
 

Fars Dag

 
 
Fars dag och vi har firat pappa. imorgon är det måndag igen. men de är väll bra ändå !
Puss. 

My Summer house

 
 
 
 
 

Mini Julafton

 
Jätte dålig bloggning men har haft så mycket andra saker att göra som är mycket roligare än att sitta framför datorn. Igår hade jag och bästa sara mini julafton för vi kännde att man ska väll börja i tid. Ebba kom också och vi bakade lussekatter, lyssnade på julmusik, tittade på sunes jul och bytte julklappar.
på kvällen var sara och ja på tonår och bowlade mm. !

MysFika

var och fikade med familjen på olof viktors ett jätte mysigt cafe i skåne, 
Nu ska vi ha gäster
puss och kram.

Jag idag

 
 
Är i skåne och har det faktiskt bra, igår var vi på spa och nu njuter jag av näst sista dagen på lovet ! 

RSS 2.0