Bästa vädret

Kom ut i detta vädret efter skolan så bäst. Har typ inte sett sol på flera månader.

Ben & Jerry´s

bra dag, hade bad sista lektionen blev blöt, glad och trött, kom nyss hem från Ebbis efter en mysig stund hos henne. och nu ska ja ätaaaa.
Puss.

20130129

Bästa dagen på veckan, har endast en lektion och sen sluta så bra det kan bli typ. Så drog sedan ner på stan med sara, köpte shorts och tränade. Brabrabra
 

Torsdag

Min dator har något problem och drar sig till mig så istället för att plugga idag så har jag tittat på pll, de blir bara bättre och bättre.
Imorogn är det studie dag och det blir bäst. 
Puss

Training

Har alltid sakt att ja ska börja träna ordentligt och så bara helt plötsligt började ja, Försöker träna minst 4 gånger i veckan och känner mig så himla duktig. Extra duktig idag och åt frukt i stället för fika, men känner annars mest träna men ät va sjuton du vill och ha kul.
Puss.

Semlor

Ätit årets första semla och ja som inte äns gillar semlor, men som tur är finns det vaniljsemlor ♥, har även jobbat och varit på världens långtråkgaste bio, men aa har helt klart haft en bra Söndag. 

Open your eyes

har egentligen så mycket som jag borde göra idag, städa läsa osv men känner mest skitsamma livet blir roligare om man gör roliga saker. Så vet exakt va jag ska göra nu. 
Puss

Upp, Ner, osv..


Hej och välkommen.

My har anlänt hem från Thailand och ser nu förtiden ut som en pepparkaka.Men med henne kom även plånbökerna vi beställt av henne, vilket var alldeles perfekt för min gamla är såkallad sönder. 
 

PluggPluggPlugg

dålig bloggning beror på att jag de senaste dagarna ändst suttit med fysik boken framför mig. Men nu entligen är det provet över och jag är glad! 

Sunday

  äta, sova, äta, plugga, sova  = min dag    

Sushi

 
Sara har lärt sig att äta sushi så i fredags efter skolan käkade vi sushi, och tittade på pretty little liars eller jag gjorde medans sara sov.

December 2012

width="900"
width="700"
 
Satte in julgranen, bakade pepparkakor, hängde med mina klasskompisar, hade sov morgon till 15.40 och åt bästa frukosten, hade mini jul, gjorde julgodis och bytte julklappar men tjejerna i klassen, firade julafton och nyår på bästa sätt.
 

November 2012

Firade mini jul med sara, bakade lussekatter och bytte julklappar långt innan jul, jul pyntade skolan med tjejerna i klassen, köpte min nyårs klänning och bowlade.

Detta Drömmer Jag Om Just Nu.

 
Sommar, sol, vänner, resa, solblekt hår och brunbrända ben.
 /tumblr
 

Oktober 2012

 
Oktober, Löven föll till marken, hängde med tjejerna i klassen, bakade massor med bullar, var på världens mysigaste cafe, jobbade med Sara, framkalade massa av bilder och fick entligen hem min iphone 5.

September 2012


Skolan var igång förfult, köpte min favo skor, åkte till Helsingborg och Danmark för att fira min moster. Hade en bra månad.

Augusti 2012

Åkte hem från skåne, följde med Ebba och hennes familj till västkusten i en vecka. Fikade med vänner, hade pizza kväll och tog vara på sista tiden av sommar lovet.

Juli 2012



 
Packade resväskan och flyttade ner till Skåne över sommaren, hängde för det mesta på stranden, solade, badade, solblekt hår och bruna ben. Cyklade på bornholm över en dag, Firade Ella som fyllde 12år genom att åka till Danmark sen till Malmö, bodde på hotell, hade det bra.

20130104

 
började dagen med jobb och sen träffa några gamla klasskompisar satt och fikade, pratade i 2 och en halv timma. Så jätte mysigt. 
Puss.

Juni 2012


Åkte till liseberg, spelade paintbol och försökte ta vara på sista tiden med klassen. slutade skolan, sa hejdå till klassen. Åkte till Göteborg med Sara, firade min födelsedag, började träna mer och njöt av sommarlovet.

New

Fick hem mina nya iphone skal, entligen mitt gamla har blivit så himla fult, så nu är ja glad. 
Puss.

Maj 2012

sommar väder, after non tea med hela släkten, njuter av solen, cyklar runt överallt, tar suckfoto med klassen och får ovanligt mycket fräknar.

2th January 2013

 
 
Haft bästa nyårsafton, och gör ett inlägg om det sen, idag skulle jag och sara tränat men var för trötta, nu ska ja starx gå ut med assar, sen ner på stan med ebbis och sedan äta på Twins med henne. Bästa ♥

April 2012

Hängde i London i en vecka shoppade, Firade lite påsk, och livet var bra

Mars 2012

 
Tog inte mycket bilder denna månad, men han iaf vara i fjällen och åka skidor. Börjad bli varmt ute och tog på min shorts för första gången det året.

Februari 2012

åkte med ebba ut i skogen och skulle ta bilder, blev så kalt att ja todde ja skulle dö, och inte en ända bild blev bra, men kul hade vi. Var på lilla Ebbas dop, åkte till skåne, firade Elsa som fyllde 16år och hade det väldigt väldigt bra.

Januari 2012

Känns som en evighet sedan, men det var en kall och himla bra månad. 

RSS 2.0