Tumblr

 
Följ mig på tumblr så är ni bra sun-lighter.tumblr.com

Valborg

Sjukt sjuk och hemma från skolan idag. Men är mycket gladare idag pga missar tråkiga labbar, fick en fin kommentar som gjorde mig glad och ganska skönt att inte göra något alls. 
Hoppas däremot att ja är bättre i kväll.

Dancing In The Rain With You

/tumblr

Denna Dag

bild lånad från Annas blogg snubblar.blogg.se
Bilden stämmer verkligen idag! Onödig måndag, är sjuk, uttråkad och absolut inget roligt har hänt, Sjukt deprimerande!
Hoppas jag iaf är bättre imorgon. 

BraBättreBäst

Några av de senaste dagarna i bilder, haft världens bästa vecka, med pjamasparty, sol, stockholm men att se Bieber var helt klart det bästa. 
 

1dag

Har inte kunnat koncentrera mig på hela dagen, bara några timmar kvar och kan nästan inte sitta still. Men ska först göra prov imrogon och sen åker vi. kommer bli bäst. 
 
 

Sun

Solig dag har beståt av träning med ebba och suttit i solen. Nu blir ja snart upphämtad och vi ska till habo och ha pjamasparty.
Puss och hej. 

Bättre än dålig

 
Torsdagar brukar var de värsta men idag dagen varit lika bra som resten av denna vecka, ska abslout inte göra något alls denna eftermiddag både skönt och långtråkigt men imorgon är det fredag och nästan helg och bara 4 dagar kvar till bieber. 
 

Lägg din hand i min

 Borde snart byta namn till hildas matblogg nä men idag började sara och jag dagen men att göra pankakor och sedan satt vi ute och njöt av solen och de ganska torra med goda pankakor. Åkte därefter till skolan hade en lektion och tog sedan en spring tur. Kom nyss hem från att ha utforskat huskavrna denna dagen har varit så himla mega bra. 

Glad

hänger just nu med sara, och gör sådär inget alls men det är bra och ska nu gå upp till konsum och köpa dipp och massa sånt för vi kan va vakna hela natten, börjar nämligen inte förren halv 2 i morgon.
 

Smått och gott

inte så kul att titta på bilder med bara massa mat, men det är iallafall kul att ta kort på eller egentligen är det väl inte roligast men det är smidiast och ahar börjat göra det till en vana.
Åt iallafall detta igår, vietnamesiska vårrullar, och det är helt klart en av mina favorit rätter, aa det är gott det. 
Ha en fortsatt bra dag.

+

 Åkte runt på vägarna i sydafrika och stanade till vid ett litet sydafrikasktfik där de skrivit små fina texter lite överalt i trädgården. Det var ett mysigt men speciellt ställe som jag alltid kommer att minnas.

Som De Andra

 
gårkvällen spenderades med fina vänner, och har idag gått på morgon promenad i regnet, sprungit runt på stan, fikat och skrivit massa ointressant om framtiden. 
Denna dag är en bra dag.

130410

 
Så dålig på att blogga. Men idag har jag iaf varit duktig och har både haft matteprov och varit ute och sprungit.
och ska ikväll bara njuta av en kväll utan plugg.
 

Tiden sprang förbi

bilder lånade av sara
Här är några bilder från de senaste dagarna, har hunnit med så himla mycket detta lov och nu är det plötsligt sista dagen innan skolan, det suger verkligen. Men får försöka tänka att när vi får lov nästa gång är det sommarlov och tiden till dess kommer gå fort!!  
 

den fjärde

har idag varit en sväng hos mormor och morfar och ätit mat för ca en vecka framåt. 
träffade där efter ebba och vi tog vår nästa dagliga lilla tur runt i kvateret.

Livet på en pinne

Vädret gör mig så himla glad, så idag har jag varit på toppen humer hela dagen. 
 har idag umgåts med Ebba och vi har hunnit med att gå en promenad till jobbet, jobbat, gått på stan, köp med oss mat, suttit i solen, och skrivit om framtiden. 
hilma intresant men så såg min dag ut. 
Och imorogn ska jag gymma med mormor.

RSS 2.0