Glassigt

Denna dag har jag spenderat tillsammans med Ebba, jobbat och köpt glass, passade även på att posera lite bland alla matvaror, japp bra dag idag igen. Nu ska vi äta våran glass. 
Ha det bäst. KRAM
 

Sunday

Har helt fasnat i Gossip Girl, så mina dagar bestor framför allt av det just nu. Men har även hunnit med att träna idag så det är ju bra. 
Hoppas ni haft en bra söndag. 
Puss på er. 

B&W

 

28/12

Blev ännu en sån där dag som jag inte gjort något vettigt alls. Sovit halva dagen, gått promenad och kollat på massa gossip girl. 
Helt klar en bra dag. 
Kram

H. Hellström

 
Vi köade och åt pizza i spöregn och blev helt dygnsura, med vad gjorde det, dansade och sjöng till Håkan och åh va bra det var. Somnade sedan brevid Sara och ja vad lyckad den dagen var.
 

Christmas

Firade julafton hos kusinerna och sedan vidare till mormor och morfar och resten av släkten som var där. På julaftons kvällen åkte vi hemåt och avslutade en väldigt fin och bra julafton med filmmys. 
Så extremt tacksam.

Merry Christmas

Hoppas ni får en riktigt bra julafton.

Dan före doppadedan

 
Började denna dag med att gå en långpromenad i regnet och kan väll säga att jag saknade snön ganska rejält. Träffade därefter Ebba, bytte julklappar, hade det mysigt och fick helt klart mer julstämning. Nu har vi packat bilen full med julklappar och är påväg till farmor och farfar.
Hoppas ni haft en riktigt bra dag.
KRAM 
 

Frihet



Gårdagen bestog av skolavslutning, lunch med några klasskompisar, lite shopping och på kvällen firade jag in jullovet med tjejerna! 
En mysig och väldigt bra dag! 


Lately

 
 
 

˜ ˜ ˜

Bilder från arkivet
Slutade kl 11.00 idag, sprang runt på stan med Sara och fixade de sista julklapparna och en nyårsklänning, åkte därefter hem slog in julklappar och lysnade på julmusik jaa mysigt.
Kom nyss hem från ännu en shopping sväng på a6 med familjen. 
Jag har haft en bra dag och jag hoppas ni också haft det. Puss
 

You deserve to be happy

 
 

Tredje advent

Började denna dagen men en lång sovmorgon, åkte därefter ner till stan, köpte julklappar och världens mysigaste tröja. Och denna kvällen spenderar jag i sängen med massa serier.
puss.
 

Lucia

Bild lånad av Sara
Började dagen men att köpa golden cirkel biljetter till MILEY! Vilket gjorde att dagen började väldigt bra, åkte sedan till skolan för att titta på luciatåget, fredagsfika på Bageriet med bra vänner, jobbat med ebba och hängde sedan hos henne ett tag. Brabra
 

It´s Beginning To Look A Lot Like Christmas.

 
 
 

Tillbaka

Är nu helt pluggfri och ska äntligen få tillbaka mitt liv. Efter skolan har sara och jag tittat på årets Victoria´s Secret show och sitter nu här, dricker te och letar klänning till jul och nyår.
Kram 
 

one, two, three, Smile!

Slutade kl11.00 idag, ska snart sätta igång med plugget men ska först kolla på julkalendern och känna lite julstämning.
Kram 

Tredje December

Så väldigt dålig bloggning, men nu har jag i alla fall klarat av  största  fysikprovet någonsin, även fast det gick ganska dåligt så är det skönt att det är över. Trött i huvudet efter det provet åkte sara och jag och städade, sitter nu i min säng med tjockt täcke över mig, skriver uppsats och längtar till jul och ledighet. 
Kram

RSS 2.0