sista dagen av mars

för en gång skull är det faktiskt fint väder idag, så har idag har jag mest suttit ute i solen. Åkte även ner till starnden en sväng inte för att bada då utan att gå en liten promenad. 
Idag är en bra dag.

Påsk osv

firat påsk i skåne. och på dessa 2 dagar har jag hunnit med att söka jobb, fasnat med bilden i snön, för det är snöstorm.. ätit massa godis, fyndat nya skor, ätit massa mat och ännu mer mat och godis och såklart firat Påsk.
 

Min Garderob

håller just nu på att fixa lite nytt på mitt rum hoppas att det blir bra och lite mysigare/finare än innan, men just nu är det lite kaos. 
 

Happy days.

De två senaste dagarna har sett ut ungefär likadana ut. Skola,träning och sen promenad i solen med Ebba.
Imorgon är sista dagen och sen lov och även fast jag inte ska göra något speciellt under hela lovet så ska det bli så hilma skönt.
Ha det bra. Puss!

Våffeldagen

solig dag, men har inte gjort annat än varit i skolan och aa inget annat. Men är väl glad ändå och ska nu jag titta på någon bra serie. 
Puss.

Små detaljer


Solstårle

sånt vårväder så passade idag på att inviga mina nya converse köpta i sydafrika. Måste på något sätt lära mig gilla dom. Eftersom jag köpte helt fel färg. Men det är som det är och dom är iaf våriga.
 
Idag har jag hängt lite med ebbas marsvin, varit på Ikea, köpt massa nytt till mitt rum och håller just nu på med att boka hotell i London. 

1år

denna bild togs för exakt ett år sedan, känns som det var igår, tiden går så himla fort men ja mitt liv har iallafall inte blivit sämre. 

Smile

dagen idag har vair bra tränade med ebba efter skolan och tog sen en sväng på stan. 
ikväll njuter jag bara av att inte har några läxor och kan bara ta det lugnt och det äger! 

min bästa vän miniräknaren


plugga är vad mittt liv har bestått av de senaste dagarna, men imorogn är det över för några dagar iaf och ska träna för första gång på ganska länge så just nu är jag glad! 
Puss och kram.

Den enda fördelen.

enda fördelen med att vara sjuk är helt klart att man får äta glass! 
Puss på det! ♥

Sjukling.

Har blivit så himla förkyld, så idag stannade ja hemma från skolan, och har inte gjort mycket mer idag än att pluggat, tittat på film och ätit glass.
Men hoppas på att jag mår bättre imorgon ! 
Puss.

Sunny Sun

Vill ha sol, vår, torra gator och allt sånt vårigt! 
Så hej då snön välkommen nästa vinter.

Sunday

 Bra dag, ingen söndagsångest idag och ser faktiskt fram emot veckan! Började dagen lite sämre men blev bättre och bättre och har nu planerat bästa resan tillsammans med Sara!! 
Puss.
 

En massa bilder, massa djur och massa allt.

Sydafrika.

En sammanfattning.

Bilder från de senaste veckorna. 
Åkte till sydafrika, njöt av varme, sol, utomlanskänslan. Kom hem till snöiga sverige. byggde lite teknik saker på tekniken, umgicks med mina sociala classmates, spelat candy crush, haft lite bloppis, sprungit runt i mina rosa mysbyxor och aa haft det så himla braa! 
Puss.

Munchies

Bilder lånade av sara http://pause.devote.se 
 
Haft två riktigt bra studiedagar! Helg mitt i veckan. Igår hängde jag mest hemma åt bacon, pluggade osv. åkte därefter ner till stan, jobbade med ebba, tränade med sara, och sov sedan hemma hos sara. 
 
Sprang idag runte på stan med Sara,lämnade kläder, åt himla goda hamburgare. Skulle sedan plugga slutade med att ebba och jag spelade in filmer och så blablabla så mycket annat jag gjort men ha en bra dag! 
Puss.

Det var så.

bilderna är tagna för några dagar sedan! dippade, åt massa gott, och satt och myste framför brasan. så braa.

Tumblr

Dessa bilder är tagna från två av mina favorit tumblr, http://feathers-sun.tumblr.com/ och http://cajsa001.tumblr.com/. helt klart värt att gå in och kolla!! 
så inspererande och fina bilder.

RSS 2.0